EKSKLUZIVE – Letra e Donald Trump për Vuçiq: Finalizojeni marrëveshjen me Kosovën, ose në të kundërtën do t’i

Lajme

Më 18 dhjetor u bë e ditur se presidenti amerikan, Donald Trump, i dërgoi një letër presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit.

Në letrën e Trump që mban datën e 14 dhjetorit, ky i fundit, ndër të tjera i kërkonte presidentit kosovar dhe liderëve të tjerë që të shfrytëzojnë këtë moment unik, që të flasin me një zë, me qëllim të arritjes së marrëveshjes gjithëpërfshirëse me Serbinë.

Një letër të ngjashme që mban po të njëjtën datë ka pranuar edhe homologu serb i Hashim Thaçit, Aleksandar Vuçiq.

Në këtë letër që Klan Kosova e ka siguruar ekskluzivisht ku po ashtu flitet për marrëveshjen finale Kosovë-Serbi theksohet se duhet të shfrytëzohet kjo mundësi unike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *