Kur Mujë Krasniqi dhe Ilir Konushevci ishin nisur për ta mbrojtur familjen Jashari!

Lajme

Ai ka treguar se bashkë me heronjtë Ilir Konushevci, Mujë Krasniqi dhe disa të tjerë ishin nisur nga Shqipëria.

Fotot që po shihni, janë të realizuara para 21 vitesh, në kufirin ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës, kur ishte sulmuar Familja e Komandantit Legjendar, Adem Jashari.

Me të marrë lajmin, për ketë ngjarje, bashkë me Muje Krasniqin (Kapuqin), Ilir Konushevcin dhe disa bashkëluftëtarë vendosëm dhe u nisëm për Kosovë, në kushtet atmosferike që nuk ishin aspak të lehta, ashtu siç po shihen edhe në këto foto.

Lavdi, Komandantit Legjendar, Adem Jashari, Familjes Jashari dhe të gjithë dëshmorëve të kombit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *