Një familje si kjo e Elvis Naҫit, Ka një detaj që i habiti të gjithë në këtë foto sot!

Lajme

Hoxha Elvis Naçi ka shumë simpati nga besimtarët myslimanë dhe ka pas vetes shumë prej tyre që çdo herë janë prezent në ligjeratat e tij. Elvisi nuk nguron që të jetë pranë publikut bashkë me të gjithë familjen e tij, të cilën e prezanton si gjënë më të vlefshme që mund të posedojë njeriu, përcjell ORAinfo.

Ai për të ndarë momentet më të bukura me gruan dhe fëmijët e tij shpesh përdor edhe rrjetet sociale ku ndiqet nga mijëra persona.Së fundmi ai ka publikuar një foto ku shihet bashkë me djemtë dhe gruan e tij. Ajo që bie në sy është se janë një familje shumë elegante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *