Prindërit puthin për herë të fundit vajzën e tyre, 30 minuta më vonë ndodh mrekullia

Lajme

Nëse besoni në mrekulli, historia e bebës Bella nga Anglia është padyshim një shembull i bukur.

Në vetëm 14 muajsh Bella u bë shumë e sëmurë dhe pas një numri testesh u vendos në një ventilator dhe mjekët i thanë familjes ti thoshin lamtumirë vajzës së tyre të çmuar.Por, pikërisht kur ata mendonin se e gjithë shpresa ishte e humbur, Bella bëri diçka të mahnitshme.Ajo prek vetëm një në çdo 60,000 lindje.
Lee dhe Francesca Moore-Williams ishin një çift i lumtur dhe pasi Francesca lindi fëmijën e dytë Bella, ata mendonin se familja e tyre ishte e plotë.

Por, sa mbushi 14 muaj, Bella filloi të humbiste me shumicë flokët e saj.

Mjekët dyshonin për astmë dhe iu dha një inhalator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *