Tronditëse: Slobodan Millosheviç është gjallë dhe jeton ne ketë shtet?

Lajme

E pranon me ne fund: Slobodan Millosheviç është gjallë dhe jeton ne ketë shtet, na vjen keq prej Kosovarëve për krimet që ka bërë.

Shërbimi inteligjent i Amerikës sipas një dosje te publikuar nga ueb faqen “Wikileaks”, thuhet se Slobodan Millosheviç nuk ka vdekur dhe e vërteta është krejt ndryshe, pasi ai jeton ne një qytet te Rusisë.

Vdekja paqësore e ti ne Hagë ka bërë bujë te madhe pasi gjithmonë ka pasur mendime qe ai nuk ka ndërruar jetë ne burgun e Hages por qe pas një marrëveshje është lënë i lirë.

Pyetjes se Milosheviç vërtetë kishte një “vdekje natyrore” ne burgun e Hagës kryeprokurorja e TPI-së Carla del Ponte ishte përgjigjur shkurt, duke mos dashur të hyjë në detaje “po, po ka vdekur…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *