Abidal zhvilloi një takim të shkurtër me këtë drejtor sportiv sot – [FOTO]

Uncategorized

Drejtori sportiv i Barcelonës, Eric Abidal ishte prezent në ‘gala-n’ e UEFA-së që u mbajtë
sot në Nyon të Zvicrrës ku edhe u hodh shorti për çerek-nalet e Champions Leagues.

E mes të tjerash teksa u hodh shorti, gura të rëndësishme të 8 klubeve pjesëmarrëse
ishin prezent në sallën ku po mbahej shorti, raportojnë mediat holandeze.

Mes të tjerash janë siguruar disa foto nga një takim i shkurtër mes Abidalit dhe drejtorit
sportiv të Ajaxit, Marc Overmars, ku nuk dihej qëllimi se a ishte vetëm një takim i
thjeshtë miqësor apo edhe ‘zihej’ diçka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *