Burdushi poston një video pas lirimit nga burgu, ja çka thotë ai

Lajme

Mjeku popullor Hysri Peçani i njohur si Burdushi, është liruar sot nga Qendra e Paraburgimit në Prizren nga ku po qëndronte tash e katër muaj.

Ai që në publik njihet si Burdushi dyshohej se kishte kryer katër vepra penale: Ushtrim i kundërligjshëm i veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shmangie nga tatimi, mashtrim, dhe për veprën pe,nale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

Gjykata Themelore në Prizren, departamenti i krimeve të rënda ndërroi masën e paraburgimit, të cilën e kishte deri më tani Burdushi, në masën e detyrimit të paraqitjes në polici.Shtp nhapc,erat tposhme per ta shiquar v!Doe.

 

“Kështu, Hysri Peqani, duhet që një herë në javë të paraqitet në polici, në stacionin policor ‘Alfa’ në Prizren. Me datë 25.02.2019, Burdushi kishte tentuar të vetëvritej, duke kërkuar pikërisht përshpejtim procedurash nga gjyqësori, si dhe njërën nga masat, detyrim paraqitje apo arrest shtëpiak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *