E pabesueshme cka ndodhi me Burd,ushin pasi Doli nga Burgi

Lajme

Sipas Prokurorisë edhe pse ende ekzistojnë kushtet ligjore për vazhdimin e parabu,rgimit, maksimumi i dëni,mit për veprat penale për të cilat dyshohet i pandehuri është pesë vite dhe për shkak të kalimit të afateve ligjore për vazhdimin e kësaj mase mbi katër muaj – e që ky kalim i afateve nuk i atribuohet zvarritjes së procedurës nga ana e Prokurorisë, prokurori ka konsideruar se në rastin konkret janë plotësuar të gjitha kushtet ligjore për zëvendësimin e masës së parabu,rgimit me masën e paraqitjes në stacionin policor.Ja Dhe V!,deo nvazhdum.

Me shqiptimin e kësaj mase Burdshit do t`i merret dokumenti i udhëtimit edhe për një muaj, dhe poashtu atij do t`i duhet të paraqitet në Stacion Policor herë pas here, ashtu siç do ta caktoj Gjykata.

Hysri Peqani, i njohur si “Burd,ushi” është arrestuar në nëntor të vitit të kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *