Ja sa u denua ndihmësi i grabitësit në Istog, ku ra polici Izet Demaj

Lajme

Gjatë kësaj gr,abitje, gjatë shkëmbimit të zjarrit me pjesëtarë të policisë, kishte mbetur i vd,e,kur edhe grabitësi Kamer Metaj

Sipas aktgjykimit të shpallur nga kryetarja e trupit gjykues, Lumturije Muhaxheri, të akuzuarit Ujkan Metaj do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgimin nga 27 dhjetori 2018, e tutje, raporton “Betimi për Drejtësi. Pamjet i gjeni nvazhdum shtp nhap,eren tpshtme .

Në bazë të këtij aktgjykimi është shqiptuar edhe dënimi plotësues, konfiskimi i automjetit “Golf 4”, pronë e tani të ndjerit Kamer Metaj, një pushkë aut,omatike “A.K 4.m7”, një gr.anat dore “M-75” dhe një rev,ole e tipit “Çeska”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *