Momente kur polici nxjerrë nga makina sul,muesin dhe e shtrin për toke

Lajme

Një oficer i policisë së patrembur është përshëndetur një hero pas tërheqjes dramatike të një prej xhiruesve të dyshuar të xhamisë së Christchurch nga një makinë gjatë një arrestimi dramatik në rrugë.

Videoja e filmuar nga një shofer që po kalonte asaj rruge tregon se makina e sul,muesit ishte e ndalur mes një hendeku dhe një makine tjetër policie.- përcjell arbresh.info

I dyshuari sihte ende brenda makinës pasi dy policët iu afruan makinës me armët e tyre edhe pse e dinin se sul,muesi kishte armë të rrezikshme në veturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *