Mos u u habitni e trahtoi Burrin Sepse E Kishte

Lajme

Por shumë shpesh kemi parë çifte që të vetmin problem e kanë bukurinë,I tillë është edhe çifti në vijim.

Bkuria është dhuratë që duhet të na sjellë të mira dhe thuhet se vajzat e bukura kënaqen me atë që u ka dhuruar natyra.Por shumë shpesh kemi parë çifte që të vetmin problem e kanë bukurinë

Edhe pse femra e këtij çifti dëshiron të tingëllojë modeste ajo e pranon se bukuria e saj i ka sjellë më shumë probleme se sa të mira.

Kur ata në fillim u lidhën,Julia Stephenson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *