Pamje e re nga sul,mi terr,orist, ja si vr,it myslimanët në xhami të Zelandës së Re

Lajme

Një su,lmue në Zelandë të Re ka hyrë në xhami duke vr,a rë 40 vetë dhe duke lënë shumë të plagosur.

 

Më poshtë gjeni pamje se si sul,muesi duke dëgjuar muzike serbe shkon drejt xhamisë dhe fillon mas,kreb kundër myslimanëve. Ja V!deo

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *