Pamje të reja kur sul.muesi futet në xhami dhe vr.anë 49 personav

Lajme

Rreth 50 persona kanë mbetur të v.de.kur e 20 të tjerë të p.lago.sur nga një su.lm ter.rorist që ndodhi në dy xhami në Zelandën e Re.

 

 

Sul.muesi i ar.mat.osur që e identifikoi veten në Tëitter si Brenton Tarrant, transmetoi direkt gjithë sul.min në xhami.Ja pamet mund ti gj,eni mposhr nhapcerat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *