Unë jam baba aj flet per her te par pas daljes

Lajme

Mjeku popullor Hysri Peçani i njohur si Burdushiështë liruar sot nga Qendra e Parabu.rgimit në Prizren nga ku po qëndronte tash e katër muaj.

Ai që në publik njihet si Burdushi dyshohej se kishte kryer katër vepra penale:Ushtrim i kundërligjshëm i veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike, shmangie nga tatimi, mashtrim, dhe për veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar.

“Kështu, Hysri Peqani, duhet që një herë në javë të paraqitet në i, në stacionin policor ‘Alfa’ në Prizren. Me datë 25.02.2019, Burdushi kishte tentuar të vetëvritej, duke kërkuar pikërisht përshpejtim procedurash nga gjyqmësori, si dhe njërën nga masat, detyrim paraqitje apo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *