Unë ju prita juve se unë di vet, e lirojn Bur dushi, fal ideve te mija

Lajme

Pas katër muajsh qëndrimi në paraburgim, mjekut popullor Hysri Peçani të njohur si Burdushi iu është ndryshuar masa e parabu, rgimit duke iu zëvendësuar me një masë tjetër.

Ky ndryshim i masës erdhi pas kërkesës së prokurorit të shtetit Fatos Ajvazit që i dërgoi Gjykatës që ndaj Burdushit masa e paraburgimit të zëvendësohet me masën e paraqitjes së Stacionin Policor.

Burdushi thot qe ju bera hi syve edhe gjithqka shkoj siq e planifikova nuk dushoj ne aftesit e mija ket edhe jav kam vertetu, por prita mos ata po behen burra te mir e pom lirojn.Shti nkutien tposhtme per tu ha,pur v!,deot.

Me shqiptimin e kësaj mase Burdushit do t`i merret dokumenti i udhëtimit edhe për një muaj, dhe poashtu atij do t`i duhet të paraqitet në Stacion Policor herë pas here, ashtu siç do ta caktoj Gjykata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *