Flet terr,oristi Brenton Tarrent, tregon pse i vr,au myslimanët

Lajme

Në pyetjen nëse mendon se është terr,orist, autori i sul,meve të djeshme në dy xhami në Zelandë të Re, australiani Brenton Tarrent është përgjigjur pozitivisht.

“Po, sipas përkufizimit. Ky është su,lm terr,orist. Por besoj se ai ishte aksion partizan kundër forcës pushtuese”, citohet të ketë deklaruar ai pas arrestimit.Ja dhe Pamet nvazhdum shtp per tu haper tgjithat.

Mirëpo a pendohet për këto sulme terr,oriste, ai përgjigjet me gjakftohtësi:

“Jo. Vetëm kam pasur dëshirë të kisha vr,arë dhe më shumë, e të kisha vr,arë edhe më shumë tradhtarë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *