Ibrahimovic: ‘Ditën kur Messi do t’a lë futbollin, unë..’

Sport

Zlatan Ibrahimovic zakonisht njihet për deklaratat e tij mjaftë epike brenda kornizeve të
futbollit ku komenton ngjarje të ndryshme.

E tani suedezi është përballur me një pyetje nga një gazetar në lidhje me atë se çfarë do
ndodh kur Messi do t’a lerë futbollin.

Ibrahimovic siç duket arsyeja se pse shikon aq shumë futboll tani është vet bukuria që i
jep argjentinasi, dhe kur t’a lerë ai do shqyrtojë edhe mundësinë e të shikuarit sporte
tjera.

“Nuk e di, ndoshta nuk do jetë më interesant dhe aq shumë i popullarizuar. Poashtu
personalisht do shqyrtoja edhe shikimin e ndonjë sporti tjetër,” tha ai. V!:deon e gjeni mpo,sht !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *