Mihrije Braha: Unë nuk kërkoj hakmarrje, jam grua e forte edhe në..

Lajme

Këngëtarja e mirënjohur, Mihrije Braha, njihet ndër zërat më të fuqishëm dhe më të ndjekur në estradë.

Emri i saj zë vend ngado falë produktivitetit dhe muzikës së mirëfilltë që sjell ndër vite.Mihrien, përveç muzikës që e shohim të angazhuar çdo herë, asaj së fundi iu kanë shtuar edhe shumë aktualizime të shumta, ku ndër to janë edhe rrjetet sociale.

Iu rrin afër fansave me gjëra nga më të ndryshmet, duke mos iu munguar asjëherë prezenca e saj.Ka bërë çfarë ka bërë, dhe gjithmonë janë tejkaluar dhe harruar, por kjo e fundit që sjelli sot vështirë të harrohet.Fjala është për mbishkrimin e saj i cili është “ Unë grua e fortë nuk kërkoj hakmarrje! Unë ec para dhe e lë Zotin të merret me punët e tjera.Ja dhe v!,deo nvazhdum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *