Për herë të parë flasin familjarët e terro,ristit Brenton Tarrant, ja çka thonë

Lajme

Një familjare e terr,oristit australian është deklaruar për herë të parë pasi Brenton Tarrant v.rau 50 myslimanë në Chrischurch të Zelandës së Re.
Gjyshja e terro,ristit, Joyce Tarrant (94 vjeçare) tha se nuk e njihte nipin e saj duke parë pamjet që me gjakftohtësi filmoi veten duke v.rarë me qetësi myslimanët gjatë namazit të së premtes.

“Është shumë tron,ditëse, Brenton njihej si një djalë i mirë.

 

Ai ishte gjithmonë i mirë dhe i sjellshëm dhe na vizitonte dy herë në vit”, tha ajo për Daily Mail Australia, transmeton Indeksonline.
Reagimi i familjes ndaj masa,krave vjen pasi autoritetet zbuluan se po hetojnë udhëtimet e Brentonit përmes Bullgarisë, Koresë së Veriut dhe Turqisë.Shtp nhapx,ern tposhtme per ta shqiaur pamet dhe detajet tiera.

Besohet se nëna dhe motra e Tarrantit janë larguar nga vendi pasi u intervistuan nga policia kundër terrori,zmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *