Pogba: Unë lojtarët e Barçës……..!

Uncategorized

Mesfushori i Manchester Unitedit, Paul Pogba është shprehur se në përgjithësi nuk i
njeh lojtarët e Barcelonës, teksa mendon se Djajttë e Kuq do të fitojnë.

Teksa të premten u hodh shorti i çerek-naleve të Barcelonës, fati deshi që Barça dhe
United të përballen mes vete, e mesfushori i këtyre të fundit shprehet optimist mbi
toren, madje duke thënë se nuk i njeh shumicën e lojtarëve blaugran.

“Barça ka një ekip të mirë, por nuk i’a njoh shumicën e lojtarëve. Gjithësesi, si do që të
jetë, unë jam i bindur se ne do tojmë dhe do kalojmë më tutje,” tha francezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *