Publikohet foto e re, momenti kur dy pol ic kapin terr,orist që ma,skroi 50 myslimanë në Zelandë të Re

Lajme

Një foto e re është publikuar nga momenti kur dy oficerët e policisë në Zelandë të Re arr.estojnë terr.oristin Brenton Tarrant.

28-vjecari masakroi 49 myslimanë që u faleshin në dy xhami, ndërsa disa të tjerë mbetën të pl.agosur.

Dhe ky është momenti kur dy oficerë rrethojnë Tarrant i cili ishte në veshje ushtarake.

Sic shihet në këtë foto, dy oficerë mbajnë Tarranin pas s.ulnit në xhami. ia pamjet nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *