SKANDALOZE / Zana Avdiu: Halil Kastrati duhet të kritikohet, të kontrollohet pse jo edhe të dënohet

Lajme

Ata nuk jane te shenjte, ata jane njerez, sikurse te gjithe ne. Ata nuk dine asgje me shume se ne, dhe nuk kane ndonje grade me te nalte tek Zoti, sesa ne. Ata mund te jene, dhe ne fakt jane te gabueshem, jane te keqinj, genjeshtar, zhvates, e qe shume prej tyre, nga kjo pozite jane bere edhe milionere.

Eshte e dhimbshme, qe kushdo qe e kritikon cilindo prej hoxhollareve (edhe te gjithe prijesve fetare, qofte: prift, sheh apo ckado), menjehere fillojne akuzat, lincimet, sharjet, fyerjet madje edhe kercenimet.

Kjo eshte totalisht gabim, dhe kete e bejne vetem ata qe nuk mendojne me koken e tyre, e qe fatkeqesisht jane shume. Ju duke i mbrojtur me cdo kusht, dhe duke i shenjteruar prijesit fetar, po beni mekat te Zoti, sepse, po i beni edhe nje shok atij.Shtp nha,pcereat tposhtm per tu qelur pamejet.

 

Pra, nese keta hoxhollaret, qe ju po i mbroni me cdo kusht, dhe po i quani te perkryer e te pagabim, e te gjithdijshem, kjo po shnderron ata ne me shume se profet, pra po i ben dicka si Zoti. E kjo eshte mekat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *