Sul,muesi i xhamisë e ka vizituar Serbinë në vitin 2016, thotë …

Lajme

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, i cili aktualisht shërben si shef ekzekutiv i Fondacionit “Sfidat e Mijëvjeçarit”, Petrit Selimi, ka thënë se sul,muesi i armatosur në Zelandën e Re i ka vizituar disa shtete ballkanike në vitin 2016, përfshirë edhe Serbinë.

Përmes një postimi në rrjetin social “Twitter”, Selimi ka thënë se lidhja e sul,muesit të dyshuar me Ballkanin dhe frymëzimi që ka marrë nga ky rajon për të kryer sul,me nuk kanë qenë thjesht një koleksion i kujtimeve.

Sipas tij, prokurorët kanë konfirmuar se sul,muesi e kishte vizituar, Serbinë, Bosnjën, Malin e Zi, Bullgarinë dhe Turqinë gjatë vitit 2016.Ja V!,deo shtp nhapxeren tpshtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *