TEERRORRIISTI: Jam peenduar qe s’kam vraa më shumë mysliman, ata janë te neeveritsheem

Lajme

Po, sipas përkufizimit. Ky është su lm terr orist. Por besoj se ai ishte aksion partizan kundër forcës push tuese”, citohet të ketë thënë ai pas arr est imit.

Por a pendohet për këto su lme terr oriste, ai përgjigjet me gjaakkftohtësi dhe nuk heziton të flasë duke qeshurë:

“Nuk jam i kam rënë pishman, do e bëjë përseri kur të dal nga buurgu, myslimanet duhet të shfarosën, sht,ypni hap,ceren  me poshtë per videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *