Tmerri në dy xhamitë, flet serbi i këngës me Karaxhiçin: Kam frikë për jetën!

Lajme

Në sfondin e pamjet e marshimit të përgja,kshëm të ter,roristit Brenton Tarrant, i cili vr,au 49 persona në dy xhami në Zelandën e Re, dëgjohet kënga çetnik.

Gazetarët serbë të gazetës Alo kontaktuan Zheljko Grmushan, autor i këngës “Karaxhiç, udhëheq serbët e tij”, të cilën autori i masa,krës në Zelandën e Re, australliani 28-vjeçar Brenton Tarrant e mbante në sfond gjatë rrugës drejt dy xhamive, si një inspirim për vra,sjen në masë që do kryente.

“Është e tmer,rshme ajo që bëri ai në Zelandën e Re. Natyrisht, e dënoj aktin dhe më vjen keq për të gjithë ata njerëz të pafajshëm. Por ai do t’i vri,ste pa marrë parasysh se çfarë këngë po dëgjonte”, ka thënë serbi, i cili jeton në qytetin e tij të lindjes, në Plavço pranë Kninit.Sht,up nhapcerat tposhtme per ta parr videon.

Në intervistë ai shpjegoi se në cilat rrethana ai e shkroi këngën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *