Vd,es heroi i mas,akrës së Zelandës së Re

Lajme

Ka shkuar në 50 numri i vik,ima,ve që kanë hum,bur jetën në mas,krën e sotme në Zelandë të Re.

Siç raporton Dailymail, plagëve nuk ka mundur t’u mbijetojë heroi i masa,krës së sotme, i cili u mundua ta ndal sul,muesin terr,orist.

Naeem Rashid ka vdkur pasi ai u përpoq të luftojë me sul,mesin në xhaminë në Christchuch, pasi zbuloi se djali i tij ishte gjithashtu vi,kti,ë e të shtënave të tmer,rshme.

Rashid u përpoq të mposhtte 28-vjeçari australian Brenton Tarrant, gjatë të shtënave, por u pla,go,sur rëndë, i cili u dërgua në spital, por që vdiq më vonë.Ja dhe Pamet  shtpn nkutijen tposhtme per ti par tgjit,hat.

Më masa,krën e djeshme Rashid humbi djalin 21-vjeçar, Talha dhe po ashtu u vr,a,në edhe vëllai dhe nipi i tij. Rashid ishte nga një qytet i Pakistanit, ku punonte në një bankë private, përpara se të shkonte në Christchurch për të punuar si mësues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *