Gjesti prekës i britanikut për myslimanet: Ju faluni, unë do t’iu ruaj

Lajme

Fuqia e zgjedhjës së miqësisë para frikës”, këtë mesazh përcjell veprimi i një personi nga Manchesteri, i cili vendosi që miqtë e tij mysliman, t’i ruaj derisa ata luteshin

Andreë Graystone ka qëndruar para xhamisë Madina të premtën, kjo në Zeland të Re, ku 50 persona humben jeten nga sulmuesi teksa po luteshin në xhami.Ja Dhe V!,deon nvazhdum.

Graystone mbante një tabelë në duar, e cila kishte një mesazh mjaftë domethënës.

“Ju jeni miqtë e mi. Unë do ju ruaj derisa luteni”, shkruante aty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *