I mbijetuari: Kam shumë dhimbje, ju lutem lutuni për mua dhe vajzën time

Lajme

Një burrë i plago sur në sul min të Selandës ka postuar një video prekëse në mediat sociale, ku ju kërkon njerëzve që të luten për të dhe vajzën e tij.

Vajza ndodhet në spital, e pla gosur rëndë.

Wasseim Alsati, i cili u transferua në Zelandën e Re nga Jordania pesë vjet më parë duke shpresuar për një jetë më të mirë për familjen e tij, i kërkoi të gjithë të luteshin për vajzën e tij pesëvjeçare.

Alsati u qëllua tri herë në në të cilin hum bën jetën shum persona të pafajshëm gjatë faljes së namazit. Vajza e tij, Allen u qëllua nga terro risti më shumë se një herë.

Bashkë me videon, Alsati shkruante. Shtp nhapxeren tpshtme per tu ha,pur pamet nvaz,hdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *