Kjo është vajza e estradës me të cilën Afrim Muqiqi ka pasur lidhje! E tregon vetë ai

Rozë

Këngëtari i famshëm kosovar Afrim Muqiqi, mbrëmë ishte i ftuari i Alaudin Hamitit në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova.

Si çdo tjetër artist, edhe ai e ka luajtur lojën “Haje ose Thuaje”, ku i ka dhënë përgjigjet e tija të sinqerta, duke refuzuar të hajë diçka nga tavolina.

“Me kë nga vajzat e estradës ke pasur lidhje?”, ishte pyetja që i ishte drejtuar Muqiqit nga Dini, në të cilën ai u përgjigj pa hezitim. Per ta par pamet shti nkutijat eposhtme dhe shifet qart.

“Kam pasur lidhje dhe kam pasur lidhje me gruan time”, ka theksuar Muqiqi, i cili është i martuar me këngëtaren Halime Mani, me të cilën ka edhe një djalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *