Reagon vëllai i Valbonës, ja cka thotë ai

Lajme

Pas deklaratave të Pjetër Nrecajt, i cili ka folur nga qelia e burgut të sigurisë së lartë, pasi është dënuar me bugim të përjetshëm për vasjen e gruas dhe vajzës 9 vjecare, se vajzë nuk e ka ai, ka reaguar Shkelzen Marku vëllau i Valbonës.

Shkëlzen Marku në një deklaratë për Gazetën Express është deklaruar se ditën kur ka ndodhur rasti kritik, në familjen e tij ishin 12 dëshmitarë të cilët e dinë mirë se çka ka ndodhur, e sipas tij po të mos ishte ai do të kishte edhe më shumë .

Vëllai i Valbonës thotë se vajza tashmë e ndjer ishte në krah të nënës së saj kur Pjetër Ndrecaj ka qëlluar në drejtim të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *