Pas De Ligtit, Bartomeu ‘padashje’ zbulon ardhjen e një lojtari tjetër!

Uncategorized

Fjalët e Josep Maria Bartomeut në intervistën e bërë sot janë interpretuar paksa
interesante, ndërsa kjo për arsyen se vet presidenti i Barcelonës me qëllim apo pa, ka
zbuluar ardhjen e ‘disa’ lojtarëve gjatë verës.

Se çka ka thënë Bartomeu për De Ligt e kemi shpjeguar në një artikull të mëhershëm në
faqen tonë. Por, jo vetëm kaq, Bartomeu ka zbuluar në mënyrë ‘indirekte’ se Barça do i
vihet pas sulmuesit të Atleticos gjatë verës…

‘Ajo që bëri Griezmann me dokumentarin e tij ishte paksa e çudiitshme. Por, ne duhet të
shikojmë të tashmen, dhe jo të kaluarën’ – u shpreh Bartomeu, kështu duke zbuluar se ai
ia ka falur francezit për gjërat e ndodhura në të kaluarën!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *