Barça – yllit të madh: ‘Nëse dëshiron të rikthehesh, e ke derën hapur!’

Uncategorized

Siç duket ideja e rikthimit të Dani Alvesit në klub pas disa viteve jo si lojtar por që të
marr përsipër ndonjë rol në bordin e klubit të Barcelonës nuk shihet të jetë e
pamundshme.

E gjithë kjo pasi që bordi aktual i Barçës me në krye presidentin e klubit, Josep Maria
Bartomeu i’a kanë bërë me dije atij se për çdo rast ai e ka derën hapur të rikthehet në
klub.

Një gjë të tillë e praktikoi vitin e kaluar edhe Abidal i cili u rikthye në klub si sekretar
teknik dhe po korr mjaftë sukses në punën që po bën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *