Bartomeu drejtuar Valverdes: ‘a dëshiron të ta sjell këtë lojtarë!?’

Uncategorized

Josep Maria Bartomeu nuk është i vetmi i cili i merr vendimet për transferimin e
lojtarëve, pasi ai e pyet edhe mendimin e trajnerit dhe stat teknik të tij, kështu që të
bëhet një përshtatje e skuadrës.

Siç raporton ‘md’, presidenti i Barcelonës e ka harruar dokumentarin që e ka bërë
Antoine Griezmann dhe është i fokusuar plotsisht në aspektin sportiv dhe në talentin që
ka francezi.

E përditshmja spanjolle thotë se Bartomeu e ka dorëzuar rastin e Griezmann tek
Ernesto Valverde dhe sta i tij, kështu që do jetë në dorën e teknikut spanjoll transferimi
i tij…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *