10 gjërat që si keni ditur për Kallashin: Kallashi tregon sekretet intine..

Magazina

Herë pas here valltarja Donjeta Kosumi, të cilën e njohim gjerësisht me emrin e artit si Kallashi, vendos të zhduket nga jeta publike, por kur kthehet, përherë bën bujë.

Para pak ditësh Kallashi është kthyer në atdhe, ku ka gjetur rastin të japë edhe një intervistë për “Prive”, duke sqaruar edhe arsyet e mungesës.

Sipas saj ka munguar në skenë si shkak i kërc,  nimeve me jetë që kishte marrë. Shti nhapcerrat qe i shifni tpshtme per ti shiquar vidot dhe pamet nvazhdm.

 

Arsyeja pse kam shkuar në Zvicër dhe u zhduka për një kohë ishte sepse isha e kërcë,  nuar. Që kanë me më  dhe kanë me më lanë në birucë. Kam ndenjur goxha në Zvicër dhe tani jam kthyer në Kosovë. As nuk më ka mby,  tur kush e as nuk më kanë lënë në birucë por jam shumë mirë tani.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *