LAJMI FUNDIT: A është edhe Fero i Përfshir në ngjarjen, ja detajet e fundit!?

Magazina

Klika e reperit të njohur kosovar, Feros, është përfshirë në një për, leshje fizike me disa kundërshtarë.

Nga kjo ngjarje dyshohet se ka mbetur i pla  ,gosur dikush nga shokët e Feros, raporton Gazeta Express. Rsti ka ndodhur në lagjen “Dardania” të Prishtinës. Shtpni nhapcerren tpshme per ta shiquar vidon dhe pamet!

Gazeta Express ka siguruar fotografi nga vendi i ngjarjes. Aty po qëndron edhe njësia spe’ciale e Po’licis së Kosovës.

Kur Fero thotë se është reperi më i mirë kundërshtarët e tij ia kthejnë se është reperi Këtë e thonë për shkak se Fero ka qenë i përfshirë në disa skandale të përles’hjeve fi’zike.

Pas pak detajet e poli’c ’isë për këtë ngjarje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *