Skadali me fotografin, ja edhe në cilin vit e kishte publikuar Brovina

Lajme

Flora Brovina e kishte publikuar edhe në vitin 2012. Deputetja Flora Brovina troditi Kosovën me publikimin e një fotografie, me të cilën pretendohej se po shfaqej një grua shqiptare duke u dhuar nga tre ushtrë serbë, e cila më pas pati efekt më të madh tron ,ditës kur u kuptua se ishte foto e rreme.

Më pas është zbuluar se kjo fotografi ishte shkëputur nga një film për të rritur i realizuar në Irak, dikur nga viti 2008. Ja dhe pamet nvazhdm shtp mpshte per ti shiquar tgjithat nvazhdm

Mirëpo, duket se publikimi i kësaj fotoje nuk ishte bërë dje për herën e parë. Nga disa pamje që ka gjetur Reporteri.net, kuptohet se Flora Brovina e kishte prezantuar këtë pamje edhe para 7 ditësh. Në një tryezë të organizuar nga D4D Institute, Flora Brovina e paraqet foton e njëjtë, dhe me të tregon një histori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *