Përse assesi nuk bën të pini lëngje të gazuara bashkë me mishin e pjekur në skarë

Çdo gjë mund t’i ndodhë trupit tuaj dhe shëndetit tuaj nëse bëhet ky kombinim juaji ideal për menynë e radhës Racioni proteinik nënkupton që të hani ushqimin i cili ju ndihmon të ndërtoni muskujt që është gjë e shkëlqyeshme, transmeton Telegrafi. Nëse ushqimin e tillë e bashkoni me pijet e ëmbëlsuara, do t’i shkaktoni vetes […]

Continue Reading

Gjërat që i ndodhin trupit kur nuk flini mjaftueshëm

Ditëve të sotme, rëndësia e gjumit çdo herë po merr më shumë vëmendje, pasi që mungesa e gjumit është duke u shndërruar në problem të madh për shoqërinë moderne. Tani është koha për të filluar të punohet dhe të zgjidhet ky problem, pasi që hulumtimet tregojnë se çdo i treti amerikan e fillon ditën pa […]

Continue Reading

Nëna e shpëton vajzën e saj nga më e keqja vetëm sepse iu kujtua diçka që kishte lexuar më parë

Nëna e shpëton vajzën e saj nga më e keqja vetëm sepse iu kujtua diçka që kishte lexuar më parë Një nënë e shpëtoi jetën e vajzës së saj kur njohu simptoma të dallueshme të leucemisë akute në lëkurën e saj pasi lexoi një tregim për një fëmijë tjetër të prekur. Foshnja ishte njëvjeçare dhe […]

Continue Reading