0 Comments

Shtoi miellin, kripën, piperin, mustardën, salcën dhe përzieni në zjarr mesatarisht të lartë derisa të dendësohen.

Pastaj hiqni nga zjarri dhe shtoni qumështin.

Kthejeni në zjarr 1 minutë që salca të vlojë duke e përzier vazhdimisht.

Shtoni djathin dhe mbajeni në zjarr derisa djathi të shkrihet duke e përzier herë pas here.

Makaronat e kulluar përzieni me salcën, pastaj qiteni në një enë qeramike dhe futeni në furrë 20 minuta që të piqen. /Telegrafi/

 

Shtoi miellin, kripën, piperin, mustardën, salcën dhe përzieni në zjarr mesatarisht të lartë derisa të dendësohen.

Pastaj hiqni nga zjarri dhe shtoni qumështin.

Kthejeni në zjarr 1 minutë që salca të vlojë duke e përzier vazhdimisht.

Shtoni djathin dhe mbajeni në zjarr derisa djathi të shkrihet duke e përzier herë pas here.

Makaronat e kulluar përzieni me salcën, pastaj qiteni në një enë qeramike dhe futeni në furrë 20 minuta që të piqen. /Telegrafi/

 

Author

koskovikuperparim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: