0 Comments

Makaronat përvëloni në ujë të vluar në të cilin keni qitur kripë, sipas udhëzimit nga ambalazhi.

2. Kulloni dhe lini anash.

3. Në pak vaj fërgoni pjesën e bardhë por të grirë të preshit.

4. Shtoni mishin e bluar dhe fërgoni bashkë, duke i përzier vazhdimisht, në temperaturë mesatare, derisa mishi të marrë të skuqet.

5. Shtoni kripën, piperin dhe pastën e domates dhe bashkoni mirë.

6. Në një enë rezistuese ndaj zjarrit të bërë me vaj makaronat e kulluar shpërndani në mënyrë të barabartë dhe sipër qitni mishin.

7. Hidheni mishin e skuqur mbi makaronat dhe shpërndajeni atë.

8. Kaçkavallin priteni në copa më të mëdha dhe shpërndajeni mbi mishin.

9. Piqni në furrën e nxehur në 220 gradë celsius rreth njëzet minuta, domethënë derisa kaçkavalli të shtrihet tërësisht dhe korja (pjesa e sipërme) të skuqet.

10. Shërbejeni të ngrohtë dhe të zbukuruar me fletë majdanozi.

Author

koskovikuperparim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: