Puding çokollate me banane për fëmijë

Kuzhina

Fillimisht duhet ta keni parasysh se gatimi është aktivitet i shkëlqyeshëm jo vetëm për të rriturit, por edhe për fëmijët.

Gatimi mund të ndikojë që t’iu ndihmojë fëmijëve ta zhvillojnë imagjinatën dhe koordinimin, ndërkaq gatimi bashkë me prindërit është edhe mundësi e mirë për të shpenzuar kohë kualitative, transmeton Telegrafi.

 

Më poshtë e keni një recetë të lehtë dhe të shijshme që mund ta përgatitni bashkë me fëmijën tuaj.

Shtojeni përzierjen e çokollatës me krem në purenë e bananes

Përzierjen e fituar futeni në frigorifer për 1 orë. Deserti është gati. Ju bëftë mirë!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *