0 Comments

Me duart tuaja, ndajeni marulen në copa të vogla. Qepët prini në formë të gjysmë hënës

Njërën anë të secilës rriskë të bukës lyejeni me vaj ulliri Avokadon shtrydheni me pirun dhe shpërndajeni barabartë në bukë.

Shtoni domaten, qepët, tunën dhe marulen në sandviç. Spërkateni me kripë, piper dhe lëng limoni

Mbulojeni sandviçin me rriskën tjetër të bukës. Ju bëftë mirë. /Telegraf

Author

koskovikuperparim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: