A u martua kaq shpejt sepse ishte shtatzënë, Gresa jep lajmin e madh

Lajme

Vajza e Shkurte Fejzës Gresa të shtunën i dha fund beqarisë, e për këtë bëri një dasmë të madhe.

Çifti u dukën shumë bukur tek sa hynë në sallën e dasmës, mandej edhe tek sa qëndronin ulur e vallëzonin, madje ata u dukën shumë bukur edhe gjatë ceremonisë ku prenin tortën e dasmës së tyre. Detajet tjerra i gjani mpsht nhapxera.

Por, e gjithë vëmendja ishte te nusja Gresë e cila si shpejt e dha lajmin se po martohet dhe u bë shumë shpejt martesa.

Të gjithë mendonin se mos ka ngelur me barrë Gresa dhe po ngutet që të martohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *