Ariu ia privoi nga jeta vajzën e re, vjen rrëfimi i 82-vjeçarit nga Prizreni

Lajme

Avdyl Gega, i moshuari nga fshati Korishë e Prizrenit i cili në vitin 2007 kishte eliminuar një ari, i cili rrez  ,konte jetën e djalit të tij, Ylberit 10 vjeçar atë kohë.

Por para kësaj, një ari i kishte privuar nga jeta të bijën Gegës më 1988. Shtpni nhapcerrat tpshtme qe shifni per tu hapur vidot dhe pamet tjerra.

 

‘’Po më 1988 me 28 gusht ma ka privu nga jeta arusha në Kabash. Sa ka arusha në krejt Kosovën nuk bahen sa n’Kabash.

E ka lon n’ven. Shoqja u kanë me lopë me qat çikë, unë isha në dasëm. Kur ka ardhë shoqja e ka lanë afër malit ka shku me i marr bukë çikës. E ka privu nga jeta çikën’’, ka deklaruar Gega në Frontal.

82 vjeçari thotë se më lehtë e ka pasur të luftojë me ar mik ,un serb se sa me egërsirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *