Befason Naim Abazi: Derisa Halil Kastrati ndërton shtëpi me para të tjerëve kurse Naimi dhe Mihrija bëjnë..

Lajme

Këngëtari Naim Abazi në ‘Mirage’ ka folur edhe për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

Këngëtari Naim Abazi vjen me një intervistë ekskluzive në emisionin ‘Mirage’ aty ku flet për shuë të pathëna.

Abazi foli rreth karrierës së tij muzikore dhe asaj televizive, jetës private, por i ka thënë edhe disa fjalë për hoxhën dhe humanistin Halil Kastrati.

Ai ka thënë se Halil Kastrati po i ndërton shtëpi me paratë e të tjerëve dhe shumëçka tjetër shiko videon e me poshtme per intervisten e plote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *