Bukuroshja Serbe e këndon këngën e Remzies “Burri është për 7 gra” unë isha martu me Shqiptar

Lajme

Bukuroshja Serbe e këndon këngën e Remzies “Burri është për 7 gra” unë isha martu me Shqiptar.

Këngëtarët e njohur shqiptarë, Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani, duket se kanë edhe fansa serbë.

Një video që po qarkullon në internet, shihet një vajzë serbe duke kënduar një këngë të këngëtarëve.

Bëhet fjalë për fjalë për këngën “Gjerdanin e dashurisë”, i cili flet për raportet nuse-vjehërr.ja dhe v!deo.

 

Më poshtë mund ta shihni videon, e cila ka marrë shumë ‘Like’ në rrjetet sociale.

Ajo thot qe me gjith qef e kisha marr nje djal shqiptar kam ndi qe ata jan te mir dhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *