Burdushi thyen heshtjen: Edhe ti Dardan i ke hajmalitë në shtëpi

Lajme

Pas akuzave se Konjufca kishte qenë në SHIK, Molliqaj pretendoi se ka informacione që nënkryetari i VV-së ka qenë për ndihmë tek Burdushi, shkruan Reporteri.net.

“E kam një pyetje publike për Glaukun. A ka qenë te Burushi?. Nëse po sa herë ka qenë dhe pse?” Një person që mban përgjegjësi publike, nëse zgjidhjet e proble  ,meve që vijnë në jetë i adreson te njerëzit të diskredituar që qesin fall, është shumë problematike”, ka thënë Molliqaj.

E pas këtyre fjalëve, ka ardhur reagimi i Hysri Peqanit, të njohur si Burdu$shi, i cili ka kritikuar Molliqajn që po flet në emër të tij për njerëzit që kanë qenë në vizitë. Mirëpo, Burdushi i është drejtuar Molliqajt duke thënë se “edhe ti Dardan Molliqaj i ke hajmalitë në shtëpi, e ti s’e di.Shtp nhapc,erat tpshme per ti shiquar tgjithat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *