Çfarë po ndodh këshu? Edhe kaq policë lëshuan Kosovën, u jepet lamtumira me lot ne sy

Lajme

Çfarë po ndodh këshu? Edhe kaq policë lëshuan Kosovën, u jepet lamtumira me lot ne sy.

Vitin e kaluar, nga FSK’ja u larguan 328 ushtarë, kurse nga Çolicia 44 zyrtarë policorë, raporton T7

Mijëra të rinj ia mësynë Forcës së Sigurisë së Kosovës në konkursin e fundit. Ata aplikuan për t’i shërbyer vendit si ushtarë të Kosovës.

Por, për dallim nga ta, janë qindra të tjerë, që kanë hequr dorë nga ushtria më e re në Evropë.Ja dhe Pamet nvazhdym shtp nhapxerat.

Vetëm vitin e kaluar, janë gjithsej 328 pjesëtarë që i ndanë rrugët me FSK-në.

Një pjesë nga ta shkuan në pension të rregullt e shumica u larguan në pension të parakohshëm siç e parasheh rregullorja e FSK.

E 96 të tjerë, u larguan me anë të demobilizimit.

Gjashtë të tjerë për shkaqe disiplinore u përjashtuan nga ushtria e tre pjesëtarë të ndërruan jetë si ushtarë të FSK-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *