Çmendet Fjolla Morina: Nuk e dua burrin Shqiptar, sepse janë te dobët në shtrat, nuk dinë ta

Lajme

Këngëtarja Fjolla Morina në një intervistë të sajën ka guxuar të shprehet se meshkujt shqiptarë nuk janë të mirë në shtrat.

Por, mos u trembni! Nuk i ka kontrolluar të gjithë. Fjolla Morina me deklaratën se meshkujt shqiptarë nuk janë të mirë në shtrat, është tjetër gjë.

 

 

“Meshkujt Shqiptar janë shumë të kompleksuar dhe në përgjithësi, nuk dinë të bëjnë see.ks, nuk din as ta lëpijnë mire.Ja V!’deo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *