Disa rregulla të veshjes që të gjithë duhet t’i mësojnë një herë e mirë

Lajme

Është e vështirë të mos pajtohemi me të, sepse rrobat janë një pjesë shumë e rëndësishme e imazhit tonë. Çdo mangësi mund të vërehet, sidomos kur do të takoni dikë për herë të parë ,shtypni posht hapesiren dhe lexo me shume.

1. Kopsa e mesme e xhaketës duhet të jetë gjithmonë e mbyllur. E sipërmja varet nga dëshira juaj e ndërsa kopsa e fundit nuk duhet të mbyllet kurrë

2. Nëse vishni këmishë, nuk duhet ta hapni atë në pjesën e dekoltesë më shumë se dy kopsa

3. Në një komplet të bizhuve, kombinoni vëthët me byzylykun, varësen me unazën. Nuk këshillohet t’i vini të gjitha përnjëherësh

4. Gjatësia e kravatës suaj duhet të arrijë belin dhe ta kalojë vetëm pak atë

5. Zgjidhni që të ekspozoni këmbët ose gjoksin, të dyja bashkë ngjajnë shumë vulgare

6. Nëse vishni këmishë pa xhaketë, atëherë nuk është e nevojshme të vini kravatë

7. Prerja e këmishës së zyrës nuk duhet të jetë më e thellë se 10 cm nga lartësia e supeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *