Djaloshi qe vishet si plak ka nje mesazh për të rinjët..

Lajme

Djaloshi qe vishet si plak ka nje mesazh për të rinjët, kur te martoheni ma pak se 15 femij sban me la.

Është vetëm 16 vjeçar, por në paraqitje duket shumë më i moshuar.

Yll Raçi, nga Podujeva ka më shumë se një dekadë që nuk e heq plisin nga koka.

Madje si i pasionuar pas tyre, tashmë i ka mbledhur 8 të tillë.

Edhe veshja e dallon nga moshatarët e tij, njofton Klan Kosova. Ja Pamet Siper i gjani duke shtp katrrorin tpshtem.

 

Me këtë paraqitje, Ylli po konsiderohet i denjë edhe për martesë.por aj ka disa fjal per kta te martuarit qe po e rrisin vetem ka një apo dy femi qe sipas ti jan shum pak.

Aj thot se duhet te ket ma shum femi ne një martes sepse keshtu ruhet tradita dhe zakoni dhe populli minimumi qe duhet te ket një femi ne një martes është keshtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *